Porsgrunn i Telemark fylke

Restaurant Sjøloftet

Restaurant Sjøloftet
Restaurant Sjøloftet er et familiedrevet restauranthus med en unik beliggenhet på bryggekanten ved Breviks lune havnebasseng. Vi har åpent hver dag fra 11:00 til 23:00. Vårt mål er å være et førstevalg i nærområdet for gode mat- og drikkeopplevelser. Fra vår restaurant tilbyr vi pizza fra eget bakeri samt en internasjonal og rikholdig à la carte meny med hovedvekt på smakfulle pasta- og grillretter i tillegg til fisk og skalldyr.

Lektern Lounge
Møtestedet i Breviks indre havn. Til Lektern kommer man både landveien og vannveien! På menyen står både varme og kalde fristelser.

Sjøloftet Marina og isbar
Sjøloftet eier og drifter Brevik Gjestehavn med tilhørende servicebygg for båtfolket. Gjestehavnen ligger nord i havna og man fortøyer langskips eller i båser. På bryggene kan man koble seg til landstrøm og fylle vann. Servicebygget har fasiliteter som toaletter, dusj og stellebord. Sjøloftets kiosk og isbar ligger i tilknytning til serviceanlegget. Drivstoffanlegget har kortautomat og er døgnåpent.

Stålpressa øl & vinstue (pub)
Kraner og flasker med leskende og god drikke er i fokus i vår 1. etg. I tillegg til noe godt i glasset kan man på Stålpressa Øl & Vinstue slappe av og kose seg med enkel pubsnacks, småretter og smakfulle grillretter fra Sjøloftets kjøkken frem til kl. 23.00. På Stålpressa Øl & Vinstue viser vi fotball på storskjerm gjennom hele uken. Alle toppkampene vises i et ekte pubmiljø man ikke kan skape hjemme! Følg oss Facebook for kampoversikt.

Verftet Selskapsstue
Spennende og hyggelig selskapsstue med plass til opptil 200 personer. Vi rigger til ditt selskap etter ønsker og behov, i et rustikt og stemningsfullt miljø! Våre dyktige servitører og kokker sørger for at Verftet er et sikkert valg.

Sjøloftet Marina Hotell
Et steinkast unna bryggekanten! Sjøloftet kan også kan tilby to hyggelige dobbeltrom i sjøboden ved siden av vårt restauranthus. Rommene har eget bad, kokemuligheter, tv, tråløst internett og aller viktigst – topp beliggenhet ved Brevik havnebasseng.

Restaurant Sjøloftet

Meld deg på vårt nyhetsbrev