Båt Teknikk

Båt Teknikk Forhandler

Båt Teknikk
 • Øystein Valle

  Daglig leder
  • 986 22 979
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Tømmerodden 1, 4077, Hundvåg, Rogaland
  Trykk for å åpne kart
  • Telefon: 406 96 646
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Fortøyningsmulighet
  Ja
  Verksted
  I tillegg til verksted og delelager på Hundvåg har vi 6 servicebiler som kjører rundt i alle båthavner fra Rennesøy til Egersund. Vi ser at mange trenger bistand til montering av elektrisk utstyr, polering og bunnstoff, utføre service på motor og andre reparasjonsjobber. Vi reparerer alle motormerker, både innenbords og påhengsmotorer.
  Servicesenter for Targa båter.
  Andre opplysninger
  Båtverkstedet for alle båt entusiaster i Stavanger og Rogaland! Vi er et båtverksted i Stavanger som er autoriserte Volvo Penta forhandler i Rogaland. Vi spesialiserer oss på forebygging slik at du skal få så trygg og god båtsesong som mulig. Som Volvo Penta forhandler utfører vi service på Volvo Penta motorer og gjør vårt ytterste for å dekke kundens behov. Vi fikser og reparerer også andre båter og båtmotorer, installerer det meste av elektrisk utstyr, utfører service på båten, bunnstoffer og polerer. I tillegg til båtverksted er vi også et servicesenter for Targa-båter i Stavanger. Kompetanse, dyktighet og erfaring er hovedingrediensene i Båtteknikk AS.
  Vi spesialiserer oss på forebygging slik at du skal få så trygg og god båtsesong som mulig.
  Følg oss gjerne på Facebook >>
  Motor
  Volvo Penta, Mercruiser

  Meld deg på vårt nyhetsbrev